Små og mellemstore virksomheder

Som lille eller mellemstore virksomhed hjælper Energy Cluster Denmark dig med at møde nye samarbejdspartnere og komme i kontakt med andre mindre virksomheder, forskere og/eller større globale virksomheder, der indgår som potentiel kunde i vores innovationssprojekter.

I innovationsprojekterne modnes nye energiteknologiske løsninger, så de kan bringes helt til markedet. Og i Energy Cluster Denmark er vi altid klar til at hjælpe innovationsprojekter på vej, så har du som lille eller mindre virksomhed den innovative idé, så baner vi vejen frem.

Vi tilbyder hjælp med innovative partnerskaber, fundraising, projektledelse, internationalisering, netværk og matchmaking med relevante virksomheder, videninstitutioner og offentlige aktører.

Dine muligheder i energiklyngen

  • Innovationsprojekter

    Sæt din virksomhed i spil sammen med energiklyngens store netværk af nicheprægede små og store virksomheder, landets førende forskere og offentlige aktører. Sammen udvikler I nye løsninger til energisektoren gennem vores innovationsprojekter.

     

  • Fundingkalender

    Få adgang til innovationsmidler og hjælp til ansøgninger, som er målrettet danske og europæiske innovationspuljer. Aktuelt er vores projektportefølje på 3 mia kr., og vi arbejder konstant på at udvide den. Få overblikket over dine funding muligheder her.

  • Internationalisering

    Vi understøtter danske virksomheders vej til internationale partnerskaber. Energy Cluster har innovationsaktiviteter i mere end 16 lande – og vi kan også hjælpe din virksomhed på vej til et nyt eksportmarked, nye relevante partnerskaber og innovationsmidler fra EU’s støtteprogrammer.