Medlem

Sihm Højtryk A/S
Sihm Højtryk A/S

www.sihm.dk
+45 7515 9700

Sihm Højtryk A/S er et uafhængigt selskab, der producerer, markedsfører, sælger og servicerer vores egne produkter under varemærket Aquatool over hele verden, derudover forhandler vi også en del kendte mærker indenfor branchen.

Sihm Højtryk A/S er i dag en af verdens førende producenter af højtryks-udstyr til olie- og gasindustrien med forskellige applikationer, såsom; overfladebehandling, vandskæring og hydrostatisk trykprøvning. En lang og dokumenteret referenceliste fungerer som et vidnesbyrd om at Sihm Højtryk A/S er en pålidelig samarbejdspartner og leverandør til bla. entreprenører og olie- og gasindustrien.

Højtryks enheder bygget til kundens specifikationer er en del af vores omfattende produktion program. Ud over dette fremstiller Sihm Højtryk A/S, et komplet sortiment af udstyr til højtryksspuling, kloak rengøring og tag-rensning. Desuden udvikler og sælger Sihm Højtryk A/S moderne løsninger til kemisk injektion og bla. flydende CO2.

Sihm Højtryk A/S består af et salgsteam, projektteam, R & D team, produktionsteam og et serviceteam, hvis mission det er at levere højtryks løsninger på verdensplan. Vores serviceteam har gennemgået omfattende kurser, blandt andet er de certificeret af Parker til at montere / fabrikere slanger med et arbejdstryk på op til 4000 Bar, desuden har de gennemgået et BOSIET kursus, hvilket betyder, at de er klar til at servicere vores udstyr offshore, overalt i verden.

For mere information: sales@sihm.dk